Dags att välja fraktsätt

På Bamba.se kan man alltid handla fraktfritt, oavsett hur mycket eller lite du köper!

Gratisfrakt med Posten

Med Posten skickar vi ditt paket fraktfritt och leveranstiden är normalt 1-2 dagar från det att vi skickar iväg paketet. Vissa mindre orter i Sverige kan ta upp till 5 dagar.

Vid större kampanjer och helger kan leveranstiden utökas med några dagar och observera att vi inte garanterar någon exakt leveranstid på detta fraktsätt så är det bråttom rekommenderar vi vår snabbfrakt.

Ditt paket hämtar du på närmaste utlämningsställe, vilket avgörs av det postnummer du angivit. Du får en SMS-avisering då beställningen nått ditt ombud. Paketet ligger kvar hos ombudet i 14 dagar.

Snabbfrakt med Posten

Har du mer bråttom rekommenderar vi denna snabbfrakt. Beställer du senast kl 16.00 på vardagar skickas ditt paket samma dag och levereras nästa vardag. Undantaget är vissa enskilda postnummer i Norrland och på Gotland som tar en extra dag.

Du hämtar paketet på det närmaste utlämningsstället från din postadress och du får en SMS-avisering när paketet är framme.

Paketet ligger kvar hos ombudet i 14 dagar.

Annan leveransadress

För att skicka till en annan mottagare klickar du på länken -Vill du inte ange ditt personnummer- efter det att du fyllt i mailadress och postnummer. Därefter fyller du i mottagarens kontaktuppgifter. Har du redan skrivit i ditt personnummer så finns det en länk som heter -inte du- ovanför adressrutan, klickar du på den så kommer du tillbaka till första steget. Observera att du i dessa fall inte kan välja att betala med Klarna faktura, utan endast med kort.

Vi kan i nuläget endast skicka till adresser i Sverige.

Har du fler frågor, tveka inte att ringa oss eller skicka ett mail, vi finns här för dig!