Dags att välja fraktsätt

På Bamba fokuserar vi på snabba leveranser och du kan välja att få ditt paket till ett PostNord-ombud eller att få det levererat hem till dörren med Best.

Snabbfrakt med PostNord 

Beställer du senast kl 11.00 på vardagar skickas ditt paket samma dag och levereras nästa helgfria vardag. Undantaget är vissa enskilda postnummer i Norrland och på Gotland, där en extra dag tillkommer.

Ditt paket hämtar du på närmaste utlämningsställe, vilket avgörs av det postnummer du angivit. Du får en SMS-avisering då beställningen nått ditt ombud. Paketet ligger kvar hos ombudet i 14 dagar.

Frakten kostar 49 kronor men handlar du för mer än 1.000 kr skickar vi ditt paket fraktfritt!

Hemleverans med Best

Vill du slippa hämta ditt paket hos ett ombud så väljer du vår hemleverans. Paketet levereras hem till din dörr vardagar mellan kl 18-22. Du får ett SMS från transportören där du kan följa leveransen.

Beställer du innan kl 12.00 (vardagar) kan du få hem ditt paket redan samma kväll (beroende på var du bor) eller dagen efter. När du väljer hemleverans i kassan ser du tydligt vilka alternativ som gäller för dig och du kan själv välja leveransdag.

Hemleverans kostar 69 kr.

Annan leveransadress

För att skicka till en annan mottagare klickar du på länken -Vill du inte ange ditt personnummer- efter det att du fyllt i mailadress och postnummer. Därefter fyller du i mottagarens kontaktuppgifter. Har du redan skrivit i ditt personnummer så finns det en länk som heter -inte du- ovanför adressrutan, klickar du på den så kommer du tillbaka till första steget. Observera att du i dessa fall inte kan välja att betala med Klarna faktura, utan endast med kort.

Vi kan i nuläget endast skicka till adresser i Sverige.

Har du fler frågor, tveka inte att ringa oss eller skicka ett mail, vi finns här för dig!