• Brett sortiment
  • Låga priser
  • 365 dgr öppet köp
  • Varumärken

Om oss

Vi vill att du ska känna dig välkommen oavsett hur du vill komma i kontakt med oss. Skicka ett mail, chatta med oss eller titta in på vår Facebook-sida. För specifika kundärenden är det alltid bäst att kontakta oss via telefon eller mail. Kort och gott, vi finns här för att hjälpa dig!

Hur allt började

Det här med att handla på nätet kan vara lite krångligt. Vem är det som tar mina pengar? Kommer jag att bli nöjd med mitt köp? Om inte, kan jag skicka tillbaks min vara och få något nytt och roligare ? eller pengarna tillbaks? Vad händer om jag skulle behöva låna toaletten? Eller om mitt barn går bananas mitt i butiken?

Hos oss kan du handla dina leksaker hemifrån i lugn och ro, utan stoj och stress i någon butik på stan. Det kan låta skrytsamt, men Bamba är ett stolt djur och pratar gärna lite extra om sina ledord och kärnverksamhet när chansen ges. Bamba levererar bara kvalitets leksaker från de allra största varumärkena, helt enkelt de sakerna som du vill att ditt barn skall ha. Vi har kanske inte alltid allt men det bästa!

Vår vision

Bamba finns på din skärm för att ditt köp skall vara så enkelt och bekvämt som möjligt. När du valt dina leksaker är det Bambas uppgift att leverera dem hem till dig så snabbt och säkert som möjligt. Vi nöjer oss inte bara med det, för Bamba vill också vara din vän, genom att alltid finnas till hands via mail och chatt och svara på frågor som kan uppstå under resans gång.

Är vi tjatiga? Hursomhelst här är dom, våra ledord i en överskådlig lista:

Professionalism
Nöjd kund (det är du!)
Mervärde
Kvalitet
Överraska
Glädje!

Vad innebär det här då? Jo, att du som kund kan räkna med allt det här när du handlar hos Bamba. Bra va?

Adress till Bamba kontor
Bamba AB
Box 3667
103 59 Stockholm
Organisationsnummer: 556801-7635
tf VD Niklas Hydén