• Steg 1
  Klicka på en produkt du önskar dig

  Steg 2
  Klicka sedan på knappen "Önska dig"

  Steg 3
  Skicka din önskelista!

Om Bamba.se

Bamba är Sveriges roligaste leksaks- och barn & babybutik på nätet. Bamba tycker förmodligen att leksaker är roligare än vad någon annan tycker. Bamba finns på din skärm men det betyder inte att vi inte kan lära känna varandra.

 

Det här med att handla på nätet kan vara lite krångligt. Vem är det som tar mina pengar? Kommer jag att bli nöjd med mitt köp? Om inte, kan jag skicka tillbaks min vara och få något nytt och roligare ? eller pengarna tillbaks? Vad händer om jag skulle behöva låna toaletten? Eller om mitt barn går bananas mitt i butiken?

Hos oss kan du handla dina leksaker hemifrån i lugn och ro, utan stoj och stress i någon butik på stan. Ett telefonsamtal eller klick bort står Bamba redo att svara på era frågor eller bryderier.

Det kan låta skrytsamt, men Bamba är ett stolt djur och pratar gärna lite extra om sina ledord och kärnverksamhet när chansen ges.

Bamba levererar bara kvalitets leksaker från de allra största varumärkena, helt enkelt de sakerna som du vill att ditt barn skall ha. Vi har kanske inte alltid allt men det bästa!

Bamba finns på din skärm för att ditt köp skall vara så enkelt och bekvämt som möjligt. När du valt dina leksaker är det Bambas uppgift att leverera dem hem till dig så snabbt och säkert som möjligt. Vi nöjer oss inte bara med det, för Bamba vill också vara din vän, genom att alltid finnas till hands via mail och telefon och svara på frågor som kan uppstå under resans gång. Är vi tjatiga? Hursomhelst här är dom, våra ledord i en överskådlig lista,

 • Professionalism
 • Nöjd kund (det är du!)
 • Mervärde
 • Kvalitet
 • Överraska
 • Glädje!

Vad innebär det här då? Jo, att du som kund kan räkna med allt det här när du handlar hos Bamba. Bra va?

Kontakta Bamba

Skicka ett mail!

Kundservice når du på kundservice@bamba.se

Du kan även ringa på 08-400 25 300, vi har öppet vardagar kl 8-17 med lunchstängt mellan kl 12-13.

Ansvarig för nätbutiken är Anders Danielson och honom når du på anders.danielson@bamba.se

Vi hörs snart!

 
 

Bamba.se ingår i Adlibrisgruppen och drivs av

Bamba AB

Org nr: 556801-7635
Tel: 08-400 25 300

Postadress:
Bamba AB, c/o Adlibris AB, Box 3667, 103 59 Stockholm

Leveranser och kundreturer:
Bamba AB, D-huset, Adlibrisvägen 1, 744 81 Morgongåva

right