• Steg 1
    Klicka på en produkt du önskar dig

    Steg 2
    Klicka sedan på knappen "Önska dig"

    Steg 3
    Skicka din önskelista!
Produkter   » Leksaker » Kalaspresenter » Produkt

Silly Bands Princess

Varumärke: Bamba Silly Bands
Den här varan är utgången

Silly Bands är gjorda av gummi och är gjuten i olika former av olika teman/figurer och bärs av barn, ungdomar och gamla som armband. Du kommer att finna att de flesta bär inte bara ett utan massor av dessa små armband som då får en häftig effekt med alla färger på armen. Gummi armbanden stretchas ut när man har dom på sig men när man tar av sig dem så återgår de till sin ursprungliga form. Bamba är förstås stolt över att introducera Silly Bands, som milt uttryckt har tagit världen med storm, på den svenska marknaden. Bamba har fyra olika teman, vanliga djur (Animal), havs djur (Sea Creatures), Rockband och Prinsess. Varje påse innhåller 12 figurer i temats sex olika varianter.

Produktinformation: Armbanden är av 100% silikon och lyser i mörkret. Figurerna är 15-18 cm (omkrets) och i första hand anpassade för barn men kan också användas av ungdomar och vuxna med inte allt för tjocka armar. Stretchas bandet ut för långt eller häftigt kommer det oundvikligt att gå av likt en gummisnodd. Extra aktsamhet uppmanas kring de mindre figurerna (ex gitarrmannen och örnen i Rockband). Bamba ersätter inte Sillybands som har gått sönder efter användning. För ångerrätt, returer och garantier gäller Bambas standard villkor http://bamba.se/kopvillkor.html. Bamba garanterar inte att figurerna på bilderna är identiska med innhållet i påsen.

Princess innehåller figurer från de stora stora prinsess världen som tiarer, klack-skor och... prova vet ja! Bamba Style!

Fler Produkter från Bamba Silly Bands

Kampanj

Kampanj

Silly Bands är gjorda av gummi och är gjuten i olika former av olik...
Bamba Silly Bands 
15 kr
19 kr
(Rek: 29 kr)

Bamba tipsar:

Silly Bands Rockband
Silly Bands är gjorda av gummi och är gjuten i olika former av olik...
Kalaspresenter
15 kr
19 kr
(Rek: 29 kr)
Bamba Silly Bands
Hittar du inte det du söker? Hör av dig till oss på kundservice@bamba.se!

Tillbaka

right