• Brett sortiment
  • Låga priser
  • 365 dgr öppet köp
  • Varumärken

Välkommen till P’tit lits värld!

Märket P’tit lit har sålts i specialbutiker sedan 1992. 2013 anslöt sig P’tit lit till företaget Sweethome för att dra fördel av 30 års erfarenhet av bäddskydd. P'tit lit är stolta över tillverkningen i Frankrike.
P'tit lit är känt för att produkterna håller en mycket hög kvalitet, de är innovativa och sammansatta med noggrannhet och passion av de bästa materialen.

P’tit lit är den första madrasstillverkaren som fått certifieringen ”Origine France Garantie”. P'tit lit är stolta över tillverkningen i Frankrike. Denna certifiering, som är kontrollerad av Veritas, garanterar att minst 50% av produkternas styckkostnad kommer från Frankrike (råvaror, emballage, arbetskraft etc.). När du köper en madrass från P'tit lit bidrar du till att kunskaperna finns kvar och att arbetstillfällen behålls i Frankrike.

P´tit lit´s skum har certifieringarna Certipur® och Oekotex®. Deras produkter är tillverkade enligt Oekotex® regler. Oekotex®-certifieringen 100-1 ges per produkt för produkter som har genomgått tester. Enligt standarden är användning av vissa skadliga ämnen förbjuden eller begränsad utifrån särskilda kriterier. 1 är den högsta nivån för Oekotex® 100 och betyder att bebisar kan sova säkert i direktkontakt med produkten.

Certipur®-certifieringen garanterar att polyuretanskummet är säkert och inte farligt för hälsan eller miljön. Den släpper ut 20 gånger mindre flyktiga organiska föreningar än vanligt skum, som innehåller alldeles för mycket skadliga föreningar.

Parents-certifieringen har varit en symbol för kvalitet i 20 år. Den största bebistidningen i Frankrike har certifierat P’tit lit för den höga standarden, som hjälper föräldrar att hitta bästa möjliga produkter.

Många av P´tit lit´s produkter är Aegis®certifierade för att de har behandlats mot bakterier, kvalster och mögel för att barnen och deras föräldrar ska må bra. Aegis® är en av ett fåtal behandlingar som tål att tvättas och är riskfri för bebisar. Den är så effektiv att den används på sjukhus.

ECARF®-certifieringen indikerar konsumentprodukter som förbättrar och förenklar livet för allergiker.
Fondation de la recherche médicale söker efter botemedel mot alla sjukdomar, inklusive allergier. P’tit lit använder organisationens senaste rön och stödjer den franska forskningen med 1 % av omsättningen från produktförsäljningen.

 

  • Kategori
  • Ålder
    1. Pris