• Brett sortiment
  • Låga priser
  • 365 dgr öppet köp
  • Varumärken

Vincent Shoe Store grundades 1999 och har sedan starten blivit ett begrepp bland barnfamiljer över hela världen. Deras profilering och starka sortiment har lagt grunden till en given framgång.

De svenska formgivarna Thomas Elbaum och Patrick Österman är de kreativa krafterna och grundarna bakom Vincent Shoe Store. Det var födseln av Thomas brorson Vincent i februari 1998 och den avsaknad av snygga kvalitetsskor för barn som Thomas och Patrick upplevde, när de ville köpa skor till den nyfödde, som fick dem att vilja skapa en egen linje av roliga, moderiktiga och funktionella barnskor.

Vincent Shoe Stores mission är att erbjuda ett stort urval av tuffa och roliga, moderiktiga och funktionella barnskor och relaterade tillbehör. I Vincent Shoe Stores sortiment finns inför varje säsong barnskor för alla typer av väder och fötter. Fokus ligger alltid på passform, funktionalitet och kvalitet - detta oavsett om det är vardagsskor, sneakers, mjuka babyskor, lära-gå-skor, tåliga gummistövlar eller vinterkängor som ska formges.

Vincent var bland de första att introducera fordrade vinterstövlar i det bekväma och följsamma materialet neopren, som snabbt har blivit mycket populära och fått många efterföljare.

  1. 1
  2. 2