• Brett sortiment
  • Låga priser
  • 365 dgr öppet köp
  • Varumärken

Sedan 1921 har Weleda tillverkat hudvårdsprodukter och antroposofisk medicin av biodynamiska och ekologiska ingredienser. I dag finns Weleda i 51 länder världen över och är världsledande inom antroposofisk medicin och pionjär och marknadsledande inom naturlig ekologisk hudvård. Weleda fanns förut sedan 1958 i Sverige och hade sitt kontor i Järna utanför Stockholm, men sen maj 2013 flyttade huvudkontoret till Ludvigsbergsgatan i Stockholms innerstad, där även det nordisk/baltiska huvudkontoret finns.

Alla Weledas produkter är fria från syntetiska konserveringsmedel, färg- och parfymämnen samt från parabener och vare sig ingredienser eller den färdiga produkten testas på djur. Dagens sortiment är stort; i dag kan du handla produkter för hela familjen från Weleda, allt från hudvård till babyn, till kroppsvård, ansiktsvård för vuxna, munvård och hudvård för män.

Weledas rena växtextrakt och ingredienser skördas över hela världen, antingen i deras egna trädgårdar eller genom långsiktiga samarbeten med odlare. De samarbetar med lokala bönder och hjälper dem att ställa om sina konventionella jordbruk till långsiktigt hållbara, ekologiska jordbruk. Genom dessa fair trade-avtal erbjuder Weleda både ekonomiskt och socialt stöd till dessa samhällen. Detta är ett sätt att visa att vi lever som vi lär, det vill säga "I samklang med människa och natur".

Det finns inga produkter som matchar ditt val.